MY SAVED OFFERS 0 1-414-852-5513

Apartamente per shitje ne Vlore – Vlora Panorama

Apartamente per shitje ne Vlore – Vlora Panorama

Apartamente per shitje ne Vlore – Vlora Panorama Residence from Albania Property – Albania Real Estate

Project for Sale in Vlora

Project for Sale in Vlora

Vlora Project for Sale – Turn key project for sale in Vlora from Albania Property – Albania Real Estate

Apartamente per shitje ne Gjirin e Lalzit… Lalzi Bay, Albania Apartments for Sale

Apartamente per shitje ne Gjirin e Lalzit… Lalzi Bay, Albania Apartments for Sale

Apartamente per shitje ne Gjirin e Lalzit… Lalzi Bay, Albania Apartments for Sale from Albania Property – Albania Real Estate

Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Property for Sale

Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Property for Sale

Apartamente per shitje ne Sarande – Saranda Panorama from Albania Property – Albania Real Estate

Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Property for Sale

Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Property for Sale

Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Apartments for Sale from Albania Property – Albania Real Estate

Apartamente per shitje në Shqipëri – Shqiptaret e Kosoves blenë mbi 30 milionë euro prona ne Shqiperi

Apartamente per shitje në Shqipëri – Shqiptaret e Kosoves blenë mbi 30 milionë euro prona ne Shqiperi

Shqipëria dhe Kosova duhet shikuar si tregje komplementare dhe jo konkurruese. Kështu ka deklaruar kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës(OEK), Safet Gërxhaliu, me rastin e takimit me Ilir Zhillën, kryetar i Unionit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë. Gërxhaliu po ashtu ka…