MY SAVED OFFERS 0 1-414-852-5513

Apartamente per shitje ne Vlore – Vlora Panorama

Apartamente per shitje ne Vlore – Vlora Panorama Residence from Albania Property – Albania Real Estate

Project for Sale in Vlora

Vlora Project for Sale – Turn key project for sale in Vlora from Albania Property – Albania Real Estate

Apartamente per shitje ne Gjirin e Lalzit… Lalzi Bay, Albania Apartments for Sale

Apartamente per shitje ne Gjirin e Lalzit… Lalzi Bay, Albania Apartments for Sale from Albania Property – Albania Real Estate

Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Property for Sale

Apartamente per shitje ne Sarande – Saranda Panorama from Albania Property – Albania Real Estate

Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Property for Sale

Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Apartments for Sale from Albania Property – Albania Real Estate

Apartamente per shitje në Shqipëri – Shqiptaret e Kosoves blenë mbi 30 milionë euro prona ne Shqiperi

Shqipëria dhe Kosova duhet shikuar si tregje komplementare dhe jo konkurruese. Kështu ka deklaruar kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës(OEK), Safet Gërxhaliu, me rastin e takimit me Ilir Zhillën, kryetar i Unionit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë. Gërxhaliu po ashtu ka…